• A+
  • A
  • A-

Medisch en paramedisch centrum
Algemene & gespecialiseerde geneeskunde
Laboratorium voor medische analyses

Huisartsen

Content
 
Trouver un médecin

Vind een arts

EEN AFSPRAAK MAKEN

RAADPLEGINGEN HUISARTSEN OP AFSPRAAK, VAN MAANDAG TOT VRIJDAG

Bel naar 02 614 42 01
Om een optimale zorgkwaliteit te garanderen, werken wij in de mate van het mogelijke in het centrum zelf waar we over al het nodige materiaal beschikken. Huisbezoeken zijn enkel bedoeld voor patiënten die zich om medische redenen niet kunnen verplaatsen. Vraag ze vóór 10 uur aan, want daarna kunnen wij niet garanderen dat wij dezelfde dag nog kunnen langskomen.

ONLINE EEN AFSPRAAK MAKEN VOOR EEN RAADPLEGING BIJ UW HUISARTS

Voortaan kunt u bij de Europa Ziekenhuizen online een afspraak maken voor een raadpleging bij uw huisarts in het Bella Vita Medical Center.
Om een afspraak online te maken bij uw huisarts, klik op de knop onder zijn/haar foto.

HUISARTSENWACHTDIENST

Eén enkel nummer: 1733
Op werkdagen van 19u00 tot 8u00, van maandagavond tot vrijdagmorgen: huisarts van wacht.
Vrijdagavond vanaf 19u00, tijdens het weekend en op feestdagen: huisartsenwachtpost
Rue du Paradis, 1, Braine l'Alleud (Eigenbrakel), op afspraak

LIGGING

De wachtkamer van de huisartsen bevindt zich op het gelijkvloers (wachtkamer nr. 1).

ONS STREEFDOEL: EEN CONTINUE TOTAALAANPAK VAN UW GEZONDHEID

Wij zijn ervan overtuigd dat de toekomst van ons beroep bij teamwerk ligt. Wij delen de geautomatiseerde medische dossiers om maximale kwaliteit en continuïteit van de zorg te waarborgen. Naargelang van de situatie aarzelen we bovendien niet om samen te werken met specialisten, paramedici en andere zorgverleners.

Preventie is volgens ons de hoeksteen in de huisartsgeneeskunde. Wij sporen u dan ook aan om alle door de Vlaamse en Franse Gemeenschap aanbevolen vaccinaties en screenings uit te voeren. Daarnaast houdt preventie ook een engagement van elk van ons in. Wij begeleiden u graag bij het stoppen met roken en bij uw inspanningen om gezond te leven (sport, dieet, preventie van burn-out, enz.) 

Wij verzorgen iedereen. Wij voeren hechtingen uit, behandelen wratten en waterwratjes. Ook voor een elektrocardiogram kunt u bij ons terecht. Verder volgen we patiënten in de palliatieve zorg, in samenwerking met de gespecialiseerde zorgteams.

Dr. Mahieu houdt elke woensdagmorgen consult in het consultatiebureau van de ONE/Kind & Gezin in Waterloo en Dr. Villela op dinsdagnamiddag in het consultatiebureau van de ONE/Kind & Gezin in Eigenbrakel (Braine-l'Alleud). In het medisch centrum verzorgen we de kinderen in overleg met de kinderartsen.